About

M-am născut în Oradea, 24 decembrie, anul? 1980 şi ceva.

Sunt arogant, uşor ironic. Posedat cu o doză (ne)bună de trăiri interioare, atent la detalii. Am un frate mai mic cu un an, căruia ii plac „divuţele” (vorba sa) şi îl cheamă Andrei. Nu-mi place să mă descriu prea mult şi chiar de-aş face-o, aş rămâne fără vizitatori şi/sau comentatori.

Îmi plac dulciurile, îmi plac petrecerile la fel ca fotbalul. Nu urmăresc deloc fotbalul, nu consum alcool decât moderat (1-2 pahare ocazional), nu fumez dar nu mă deranjează prezenţa fumătorilor cu o excepţie: la masă. Călătoresc în minţi străine, dospesc (cu) sentimente şi coc nervi. Suntem o familie numeroasă, N’şpe mii de membri (din partea tatălui, nu prea mă interesează). Din partea mamei sunt mai puţini dar în dozaj puternic de fericire şi mulţumire că există.

Nu-mi plac dulcegăriile exagerate, fără mironosiţe… nu accept „nu ştiu / poate” într-o problemă, nu le consider răspunsuri şi consider că acel om e prea laş sa fie sincer cu mine. Iubesc pasional şi mult şi îmi trece greu şi puţin. Nu-mi plac citatele dacă nu le ştii transpune într-un exemplu concret. Ceea ce ofer, nu poate fi măsurat iar ceea ce nu ofer, poate fi măsurat.

Se poate scoate din mine tot ce-i mai bun sau se poate scoate tot ce-i mai rău. Alegerea e-n mâinile şi-n sufletul tău.

Reclame

6 gânduri despre „About”

 1. Atat iti zic. Imi place cum scrii. Felicitari! Ai castigat inca o cititoare. 🙂 Daca ma vei adauga la Blogroll anunta-ma sa schimb categoria in care vei fi adaugat…

 2. cum e sa fii nascut pe 24 decembrie? 🙂 Eu sunt pe 1 septembrie, si tot timpul ziua mea mi s-a parut ”comunista”, :)), ceva, 1Mai…23 August. Nu am cu cine sa vorbesc, tot timpul mi s-a parit sa vorbesc cu oameni pe care nu ii cunosc. Imi strig … urletul aici :). Noapte buna.

 3. Doamne ce analfabet e comentariul meu, imi cer scuze, ”tot timpul mi s-a parut mai usor sa vorbesc cu oameni pe care nu ii cunosc”.

  • Ungureanu Marius a spus:

   La ce oră ai dat reply, se scuză 🙂 Cum e pe 24 decembrie? Primeşti doar un cadou (de crăciun sau de ziua mea), majoritatea prietenilor stau în sânul familiei sau plecaţi. Mai dai şi de irascibilitatea oamenilor cu pregătirile, lăsând totul pe ultima sută de metri. E o zi în care dacă eşti singur, vei ajunge şi mai deprimat, străzi goale, localuri/magazine închise. Ce mai, pustietate interioară şi exterioară 🙂 Sunt şi avantaje! (nu prea multe, dar sunt)

   • hey, ce faci, aici vremea e oribila, am insomnii, si probabil o sa rizi..ai treburi mai bune de facut decit sa vorbesti cu o insomniaca :). Ms pentru raspuns, am eu un lap la al tau…nu ca ar fi fost nevoie, ai fost pe subiect..:), nu ai lasat loc pentru continuare…hah,,,somn usor, mos craciun..:) 24 dec,,,e un compliment :).

 4. app, anul tau, 80 si ceva?, ceva cit? 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s