Etichete

,

Aveam de făcut un transfer bancar şi-am ales să folosesc serviciul „BRD-Net”. Pe lângă că sistemul lor de logare e de toată minunea: primeşti un cod de utilizator (8 cifre) + să întroduci o parolă (dai click în câmpul cu parolă şi-ţi apare un pop-in -> Clic aici). Surpriză, odată logat, constaţi că dacă vrei să transferi bani cuiva, nu poţi 🙂 Şi aici te întâmpină un mesaj stupid cum că nu îţi este creată lista cu conturi.

De aici urmează partea interesantă, trebuie să mergi la banca emitentă a cardului (sau orice altă sucursală BRD doar că va dura mai mult până se transmit datele) şi să specifici fiecare iban care vrei să-ţi apară în listă pentru a putea vira banii în contul respectiv. Practic, depinzi de bancă pentru orice transfer nou către o altă persoană. După ce-ai terminat cu acele conturi, trebuie să aştepţi câteva ore până este procesată.

Unde mai pui că dacă de exemplu îţi intră salariul în data de 15 a lunii, nu poţi verifica dacă ţi-au fost viraţi banii deoarece s-au gândit să afişeze soldul pentru ziua anterioară şi abia în 16 vezi pemntru 15. Genial! 🙂

Motto-ul lor este „Tot mai simplu”.

p.s: Pentru schimbarea PIN-ului eşti taxat 🙂

Reclame